نکاتی در خصوص جراحی بینی گوشتی : در این مقاله به ذکر نکاتی در خصوص جراحی بینی گوشتی پرداخته می شود. برای عمل بینی مناسب ترین افراد کسانی اند که مشکلات و نقایص مشخصی در بینی خود داشته و پیش از انجام جراحی با پزشک همکاری کافی داشته باشند. معمولاً افراد تصور می کنند عمل های جراحی بینی گوشتی نتیجه خوبی در بر ندارد، اما جراحی بینی های استخوانی، با نتایج ایده آل تری همراه است.
برخی بر این باورند که بینی گوشتی، بعد از عمل مجدداً گوشت اضافی می آورد و یا آن شکل دلخواه را به خود نخواهد گرفت و… . اینها برخی از تصورات غلط و شنیده هایی است که باعث شده اشخاصی که بینی گوشتی دارند و از شکل بینی شان شکایت می کنند، از تیغ جراحی بترسند.
باید گفت رفع نقایص بینی های گوشتی با عمل زیبایی به خوبی امکان پذیر می باشد و چنانچه این جراحی اصولی انجام شود، نتیجه ایده آلی داشته و اصطلاحاً با برگشت همراه نخواهد بود.
اصول اصلاح در بینی های گوشتی تا حدودی با بینی هایی که مشکلشان تنها برجستگی استخوانی می باشد، تفاوت دارد و عدم توجه به این تفاوت هاست که موجب ایجاد نارضایتی پس از جراحی می شود. هدف از جراحی در بینی های گوشتی فرم دادن به بینی به منظور متناسب شدن آن با دیگر اجزای صورت می باشد نه فقط کوچک کردن آن.
آن دسته از عمل های جراحی که تنها با هدف کوچک کردن بینی انجام می شوند، به غیر از ایجاد مشکلات تنفسی از نظر ظاهری نیز در طولانی مدت نتیجه مطلوبی به همراه نخواهند داشت.
از آنجایی که حمایت اسکلتی بینی های گوشتی ضعیف می باشد، برای خوش فرم کردن بینی و شکل دادن به آن در آغاز سایز بینی تعدیل می شود و غضروف هایی که در وضعیت مناسب نیستند جا به جا می شوند. آنگاه ساختارهای ضعیف با پیوندهای غضروفی تقویت می گردند.
لازم به ذکر است سن مناسب برای انجام جراحی بینی معمولاً ۱۸ سالگی می باشد، یعنی در صورت کامل بودن رشد جسمی انجام این جراحی امکان پذیر است.
در عمل بینی ضخیم بودن پوست یک عامل محدود کننده می باشد. پوست ضخیم قابلیت چسبیدن کامل به اسکلت کوچک شده زیر خود را نداشته، لذا بعد از جراحی بینی های کوچک شده در بعضی نواحی به ویژه بالای سر بینی حالت برجستگی پیدا کرده و موجب می گردد، سر بینی همچنان بدون فرم و پهن دیده شود.
از جمله نکاتی در خصوص جراحی بینی گوشتی این است که ورم پس از عمل در این بینی ها طولانی تر خواهد بود. می توان گفت حداقل یک سال برای فرم گرفتن بینی پس از جراحی، زمان نیاز است. البته به منظور تسریع بهبودی ورم بینی، اقداماتی مانند تزریق دارو در ناحیه مورد نظر بنا به تأیید و صلاح دید پزشک جراح اثرگذار می باشد.
سخن آخر این که، دستگاه های کوچک کننده بینی کوچکترین تأثیری در تقویت غضروف های ضعیف و تغییر وضعیت آن ها ندارند. بنابراین تبلیغات برای استفاده از آن ها به عنوان جایگزینی برای جراحی زیبایی، فقط انگیزه تجاری دارد. هوشیار باشید.
متخصص گوش و حلق و بینی