روشی که برای عمل بینی استخوانی مورد استفاده قرار می گیرد چیست؟ در این مقاله توضیحاتی در رابطه با جراحی بینی استخوانی ارائه میشود.
معمولاً بینی های استخوانی دارای انحراف مختصری همراه با قوز روی بینی هستند، که با رشد غضروف بینی میزان این برآمدگی افزایش می یابد.
عوامل متعددی موجب به وجود آمدن قوز و انحراف بینی در بینی های استخوانی میشوند، عواملی مانند ژنتیک و اصابت ضربه به بینی در ایجاد قوز و انحراف بینی اثرگذار می باشند.
شایان ذکر است یکی دیگر از خصوصیات بینی های استخوانی، غضروف های محکم و نازک بودن پوست بینی های استخوانی می باشد. با انجام عمل رینوپلاستی یا جراحی زیبایی بینی میتوان قوز و کجی بینی را اصلاح کرد.
نتیجه عمل بینی استخوانی
لازم به ذکر است که یک جراح بینی خوب قادر است یک بینی استخوانی که دارای بر برجستگی و قوز است را به یک بینی زیبا و عروسکی تبدیل کند، این در حالیست که بینی های گوشتی را نمیتوان بیش از اندازه کوچک کرد.
یکی از نکات مهمی که همیشه باید در عمل جراحی بینی رعایت نمود این است که اندازه و شکل بینی با سایر اجزای صورت همخوانی داشته باشد.
در عمل بینی استخوانی امکان دارد فرد علاقه بسیار زیادی به داشتن بینی فانتزی یا عروسکی داشته باشد .ولیکن جراح بینی به علت عدم هماهنگی و تناسب این بینی و سایر اعضای صورت، انجام این نوع عمل بینی را به فرد توصیه نکند؛ بنابراین برای کسب نتیجه مطلوب لازم است با مشورت جراح بینی خود یک جراحی رینوپلاستی که هارمونی صورت را بهم نریزد، انجام دهید.
مهم ترین اقدام پیش از عمل بینی، انتخاب جراح بینی با تجربه و مجرب میباشد که در نتیجه نهایی تأثیرات بسزایی دارد. اگر در انتخاب جراح بینی ماهر دقت نکنید امکان دارد پس از عمل بینی دچار عوارض جانبی شوید و نهایتاً مجبور به انجام جراحی ترمیمی بینی شوید.
در بسیاری از جراحی ها، عوامل و دلایل مختلف می توانند در مبلغ نهایی تاثیرگذار باشند. در جراحی بینی استخوانی هم دلایل مختلفی می توانند در میزان هزینه نهایی موثر بوده اما تغییرات در هزینه ها، آنچنان زیاد و ملموس نیست.
از آنجایی که بینی استخوانی دارای استخوان و غضروفی محکم تر و بزرگتر بوده و علاوه بر این موارد، پوست بینی استخوانی نازک تر از بینی های گوشتی ست هزینه عمل این نوع بینی، از بینی گوشتی کمتر خواهد بود.
البته لازم به ذکر است که در اکثر بینی های استخوانی می توان درجاتی از انحراف تیغه بینی را مشاهده کرد که همین انحراف می تواند مقداری در هزینه ها تاثیر داشته باشد. با تمامی این توضیحات، برای تعیین هزینه جراحی بینی استخوانی بایستی حتماً به جراح مراجعه نموده تا پس از معاینه و مشاوره، مبلغ نهایی تعیین گردد.
با توجه به نازک بودن پوست بینی استخوانی، بزرگ و برجسته بودن روی بینی و عواملی از این دست، معمولاً بینی های استخوانی پس از عمل، زیبایی بیشتری نسبت به بینی گوشتی خواهند داشت. همچنین از نظر ترکیب بندی و همخوانی با سایر قسمت های صورت نیز این نوع بینی می تواند تطابق بیشتری داشته باشد.
متخصص گوش و حلق و بینی